Brazil Coopervass - Sapucaí Valley - Mantiquiera

250g Helbønner

49,00 DKK

Brazil Coopervass      Begrænset parti

Historien: Med mere end 190 ansatte er Coopervass det femte største landbrugskooperativ i det sydlige Minas Gerais, og det er blandt de 50 største kooperativer i Minas Gerais baseret på samlede indtægter. Netværket for dette andelsselskab er bredt og dækker otte andre byer i hele regionen (Campanha, Heliodora, Jesuânia, Monsinhor Paulo, Natércia, Silvianópolis, Três Corações og Turvolândia).
Deres hovedkontor er i São Gonçalo do Sapucaí og kan prale af en landbrugsbutik, kaffelagre, mejeriindustri, foderfabrik og teknisk assistance.
Historien om Coopervass går tilbage til oktober 1960, da en gruppe på 27 landdistriktsproducenter i São Gonçalo do Sapucaí besluttede at grundlægge et landbrugskooperativ, der kunne imødekomme tidens behov, hovedsagelig inden for kaffeproduktion og mejeriproduktion. Ledet af samarbejdsvilligheden jagte gruppen deres drøm og ledte efter nye alternativer og subsidier for at forbedre effektiviteten og rentabiliteten i landlige ejendomme. Ligesom deres ambitioner voksede år efter år, gjorde deres troværdighed det også.
COOPERVASS-kaffeafdelingen blev oprettet i 1972, men den startede først i 1997 efter oprettelse af det første lager med en klassificerings- og smagssektor. Coopervass-kaffeafdelingen er direkte knyttet til Central de Cooperativas de Varginha - COCCAMIG.

Sapucaí-dalen refererer til byerne vest for Mantiqueira-bjergene. Poserne bærer en hyldest til ocelot, en indfødt vildkat i dette område. Ligesom ocelots unikke mønster sætter Coopervass bestemt sit mærke på kaffebranchen. COOPERVASS, betragter sporbarhed og gennemsigtighed som vigtige værdier for at få en afbalanceret specialkaffe.

Kooperativets vidtgående og moderne struktur giver dem mulighed for at være meget professionelle og hæve standarderne. Deres moderne netværk inkluderer landbrugsforretninger, opbevaringstjenester med deres egen struktur, mejeriindustri, foderfabrikker og et teknisk assistancecenter. Coopervass 'producenters troværdighed og deres virksomheds stabilitet er lige så stabil som deres historie.

Mængde/vægt
250g
500g
1000g
250g
500g
1000g
250g
500g
1000g
Antal
1
Tilføj til kurv

Cup Profile
Kaffe, med smagsnoter
af Sort kirsebær, brunt sukker, karamel, rødt æble

Ristestil
Kaffen er lys/mellemristet, er taget ud efter første crack ved 213g

Specifikationer
Producent / Region;
Fazenda El Dorado- Alta Mogiana
Tørringsproces; Natural
Grade; Estate lot, NY2
Scerren Size;
scr. 17-18
Variant;
Red Catuaí
Dyrkningshøjde; 900-1100 moh
Dyrkningsår; 2020 tilgængelighed 2021
Cup Profile; Sort kirsebær, brunt sukker, karamel, rødt æble

Cup score; 83,63