

Cameroon Boyo Anjang village Natural microlot
250g Til filter
Cameroon Boyo Anjang begrænset parti
Cameroon Boyo small kaffefarmers
Området Boyo er en del af det nordvestlige Cameroon, hvor denne fantastiske kaffe kommer fra.
Matti Foncha er den lokale ambassadør for disse kaffefarmerne i denne del af Boyo regionen.
Kaffens kvalitet og især dens potentiale passer godt til, hvad de europæiske markeder forventer af god kaffe.
Fra en produktion på tæt på 20.000 ton i 1980'erne ligger produktionen af Arabica-kaffe i dag på mindre end 1.000 ton i denne region. Grundet dette er det kun muligt at få, ganske begrænset mængde.
Cup Profile;
Kaffe med nuancer af fløde, chokolade, æble, brunt krydderi, melasse sirup, whisky og hindbær.
Ristestil:
Kaffen er lys til mellemristet, er taget ud efter første crack ved 208g
Specifikationer:
100% Arabica,
Bønne: Typica / Java II
Dyrkningshøjde: -----
Årgang: 2020
Processen: Natural
Parti: smallfarmers lot
Cup Score; 83,50 point